NCSC seuran esittely

Järkevä  vaihtoehto harrastaa  –  NorthCarelia Ski Club  (NCSC – Ski System)
Liikunnallista riemua elämään, fyysistä ja henkistä hyvinvointia sekä hyvässä hengessä ja porukassa olemista, harrastamista harrastuksen vuoksi tai voi halutessaan hakeutua kilpailu-uralle – kaikki on mahdollista ja se asia on jokaisen seuran jäsenen itse pääteltävissä, mikä ”polku” kiinnostaa. Urheiluseuran virallinen nimi on NorthCarelia Ski Club ry ja siitä käytetään lyhennettä NCSC.

NCSC lajit

  • Peruslaskettelu (aloittelijat, harrastajat, aktiivilaskijat)
  • Alppihiihto (aloittelijat, harrastajat, aktiiviharrastajat, kilpailijat)
  • Freestylehiihto (harrastajat, kilpailijat)
  • Vesihiihto (aloittelijat, harrastajat, aktiiviharrastajat, kilpailijat)

NCSC on pääasiassa Pohjois-Karjalan alueella, kuitenkin vaikutusalue koko Suomi, toimiva hiihtolajeihin erikoistunut urheiluseura. Tavoitteet on saada lapset, nuoret, aikuiset, seniorit ja kokonaiset perheet ulos ja liikkumaan hiihtolajien muodossa, joita NCSC edustaa.  Henkilöt, jotka ovat mahdollisesti kiinnostuneet harrastamaan ja kehittymään seuran edustamissa lajeissa – ovat todella tervetulleita urheiluseuraan.

Ideologia – matalakynnys aloittaa harrastus ja olla siinä mukana

  • Kaikki NCSC:n lajeista ja niihin liittyvistä asioista kiinnostuneet ovat erittäin tervetulleita jäseniksi urheiluseuraan.
  • Yhdellä NCSC:n vuosi jäsenmaksulla voit harrastaa yhtä tai vaikka kaikkia 4 lajia.
  • Valmennusmaksut: 0,00 eur (ohjaus ja valmennus on siis ilmaista)!!!
  • Kaikki jäsenet ovat yhdenvertaisia ja tasa-arvoisia sekä olemme ”REILUN PELIN” arvomaailmaa ja pelisääntöjä vaaliva urheiluseura.

Olitpa aloittelija, harrastaja, aktiivi tai kilpailija, NCSC tarjoaa mahdollisuuden oppia ja kehittyä näissä NCSC:n tarjoamissa lajeissa. Lajit ovat peruslaskettelu, alppihiihto, freestylehiihto ja vesihiihto.

Kuten useimmat näitä lajeja edustavat urheiluseurat suuntautuvat ainoastaan jäsentensä, varsinkin lasten ja nuorten osalta heti päätavoitteenaan kilpailuita varten osallistumista. NCSC:ssä voi itse täysin valita, missä muodossa haluaa harrastaa. Usein urheiluseuroissa on myös tapana, että heti aloittelijasta alkaen alkaa erinäiset harjoittelu- ja valmennusmaksut pyöriä jäsenten osalta, ja ne ovat monesti hyvinkin suuria summia kaudelle, vaikkei kaikki edes suuntaa välttämättä millekään kilpailu-uralle ja haluaa vain harrastamisen vuoksi kuulua johonkin urheiluseuraan ja harrastaa pitämäänsä lajia. NCSC:ssä on lajien osalta ohjaajia, valmentajia ja ammattivalmentajia ja jos haluaa tosiaan vain oppia asioita ja harrastaa, se on tosi hyvä juttu. Jos haluaa kehittyä enemmän ja miettiä kilpailemista näissä lajeissa, siihen annetaan valmennustuki ja kannustus.  Tärkeintä kuitenkin on: ”kaikilla pitää olla mahdollisuus hiihtää” !!!

 

– NCSC SKI SYSTEM –